Waarom zelf een bed maken een goed idee is!

Zelf een bed maken

Gemak dient de mens en daarom kiezen veel mensen er voor om een bed aan te schaffen bij één van de vele woonwinkels die er te vinden zijn. De keuze is reuze, maar laten we eerlijk zijn: ze lijken allemaal op elkaar en er is weinig spannends aan het zoveelste IKEA bed.

Veel leuker is het om je eigen bed te maken. Voor jezelf. Voor jou en je partner. Of misschien wel een kinderbed voor je kroost. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het zelf maken. Uiteraard met een klein beetje hulp, want alles valt of staat met goede bouwtekeningen. En wat handigheid natuurlijk.

Waarom zelf een bed maken?

Er zijn zat redenen om je eigen bed te maken. Misschien ben je van plan om een eigen bed te maken omdat je de bedden van de woonwinkels maar gewoontjes vindt. Of heel erg duur. Misschien ben je enorm creatief en wil je graag je creativiteit kwijt in je eigen gemaakte bed. Of heb je een stapel hout in de schuur liggen waar je helemaal niets mee doet. Kan allemaal natuurlijk.

Redenen om zelf een bed te maken kunnen zijn:

Je bepaalt zelf de afmetingen van het bed
Je bepaalt zelf de afwerking van het bed
Je bepaalt zelf de houtsoort voor het bed
Je bepaalt zelf de kleur van het bed
Je kunt al je creativiteit kwijt in het bed
Je krijgt veel voldoening van het slapen in je eigen gemaakte bed
Je komt niet gauw hetzelfde bed bij anderen tegen
Je hebt altijd een 100% uniek bed
Zelfbedmaken.nl

Ben je enthousiast geraakt na het lezen van dit artikel en wil je graag aan de slag met het maken van je eigen bed? Bezoek snel Zelfbedmaken.nl!

Op deze website vind je handige tips en tricks hoe je eenvoudig zelf een houten bed maken kunt + nog veel meer leuke artikelen over allerhande DIY projecten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *