Voordelig shoppen

Een mens slaapt gemiddeld 30% van zijn leven. Het is daarom heel erg belangrijk om op een prettig bed te slapen met een prettig bonellveren matras. Dan is het natuurlijk heerlijk om een boxspring te hebben. Dit is een bed met een hele zachte bodem. Het bed bestaat uit een stalen frame met daarin springveren. Hierdoor ligt het bed heerlijk zacht. Hou je van een iets stevige ondergrond? Een stevig matras maakt het iets minder zacht. Helaas hangen er aan de meeste boxsprings een behoorlijk prijskaartje. Gelukkig zijn er manieren om toch aan betaalbare boxsprings te komen!

2de hands

Ga opzoek naar een 2de hands boxspring! Op social media zijn ze vaak te vinden. Ook op internet zijn er website’s waarop 2de hands spullen worden aangeboden. Soms kom je zelfs gloednieuwe bedden tegen! En die worden dan natuurlijk niet verkocht voor de volle pond.. Ook zijn er bedden die zijn gebruikt. De kwaliteit van het bed kan achteruit gegaan zijn, maar in de meeste gevallen is het bed dan nog prima te gebruiken. En bovendien zijn gebruikte bedden over het algemeen goedkoper. Het is aan jou om te beslissen wat je fijner vind. Sommige mensen vinden het niet prettig om op een gebruikt matras te slapen. Je kunt er daarom voor kiezen om een 2de hands onderstel te kopen op marktplaats en een nieuw matras aan te schaffen. Op die manier bespaar je toch een beetje geld!

Aanbiedingen

Let goed op aanbiedingen! Soms hebben meubelwinkels goede aanbiedingen en is er veel korting te krijgen op boxprings. Bekijk de nieuwste aanbiedingen van bepaalde meubelwinkels in krantjes en op internet. Misschien zitten er wel een aantal aantrekkelijke tussen!

Winacties

Soms zijn er op social media en internet sites winacties te vinden. In de meeste gevallen moet je wat gegevens invullen en krijg je binnen een bepaalde tijd te horen wie de winnaar is. Zulke acties zijn altijd de moeite waard om aan mee te doen. Je hebt niks te verliezen en kan leuke spullen winnen zonder er iets voor te hoeven betalen. Ga dus regelmatig op zoek of er ook leuke winacties te vinden zijn voor het winnen van een boxspring.

Slim winkelen

Slim winkelen is ook een hele goede tip als het aankomt op goedkope boxsprings. Kijk goed naar de goedkoopste prijzen. Let wel goed op of het bed wel aan al jou eisen voldoet. Het is natuurlijk zonde om een boxspring aan te schaffen waar je niet tevreden over bent.

De keuze is aan jou. Koop je een nieuw bed of koop je een 2de hands bed? Betaal je liever helemaal niks en wacht je totdat je een prijs wint, of winkel je liever op een slimme manier?
Aan elke optie zitten voor en nadelen. Het is aan jou om te beslissen wat jij belangrijk vind. Ik wens jou in ieder geval veel succes met de zoektocht naar jou ideale, goedkope boxspring!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *