Tempur matrassen

Tempur is opgericht in 1991 en komt oorspronkelijk uit Zweden. Tempur matrassen en bedden maken gebruik van traagschuim. Dit traagschuim wordt ook wel NASA schuim genoemd omdat het schuim oorspronkelijk door NASA is ontwikkeld voor ruimtereizen. In het beginstadium van het bedrijf werden de Tempur traagschuim matrassen alleen in Zweden verkocht. Na de eerste succesvolle jaren in Zweden is de verkoop uitgebreid naar Amerika en andere Europese landen. Iets meer dan tien jaar na de oprichting is Tempur in 2002 verkocht aan Amerikaanse investeringsmaatschappijen. Tempur Nederland is gevestigd in Ede.

Tempur bedden

Tempur heeft verschillende bedbodems en boxspring onderstellen in het assortiment die van elkaar verschillen op verstelbaarheid, design en ondersteuning. De verschillende bedbodems van Tempur zijn:

Tempur Prestige Horizontal
Tempur Supreme Boxspring
Tempur Relaxation Boxspring
Tempur Classic
Tempur Flex
Tempur Flex cloud

Op de bedbodem behoort een (Tempur) matras dat uiteindelijk bepalend is voor uw slaapcomfort.

Tempur matrassen

De matrassen van Tempur bestaan uit traagschuim. De tempur matrassen van traagschuim onderscheiden zich van andere matrassen zoals latex, synthetische of koudschuim matrassen. De Tempur matrassen worden gekenmerkt met hun diverse lagen om extra slaapcomfort aan te bieden. In plaats van comfortzones, werkt Tempur dus met diverse lagen die verschillende slapers een optimale nachtrust bezorgen. Tempur heeft de volgende matrassen in het assortiment:

– Tempur Cloud matras
– Tempur Original Matras
– Tempur Deluxe matras
– Tempur Royal Matras
– Tempur Promessa matras
– Tempur Sensation matras

Tempur matrassen en boxsprings prijzen

Tempur boxspring combinaties (inclusief matras) kosten ongeveer 2.000 euro. Een Tempur matras kost ongeveer 1.000 euro.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *