Swiss Sense bedden

Het beddenmerk Swiss Sense fabriceert al bijna 100 jaar bedden. Vanaf 1918 produceert en verkoop dit Nederlandse bedrijf bedden in Uden. Swiss Sense Bedden richt zich vooral op de Nederlandse markt met Swiss Sense beddenspeciaalzaken verspreid over niet alleen Nederland, maar ook in Belgie en Duitsland.

Swiss Sense boxsprings

Swiss Sense heeft een groot assortiment boxsprings met veel verschillende modellen. Hieronder hebben wij de verschillende modellen van Swiss Sense op een rijtje gezet:

Swiss Sense “Sense collectie” (middensegment)
Swiss Sense “Lifestyle collectie” (middensegment)
Swiss Sense “Preventum collectie” (ter voorkoming van lichaamsklachten)
Swiss Sense “Royal collectie” (hoge segment)
Swiss Sense “Design collectie” (hoge segment)

De verschillende Swiss Sense boxspring bedden zijn zeer verschillend geprijsd. Zo is er voor ieder budget een Swiss Sense bed beschikbaar met goedkopere instapmodellen maar ook zeer luxe duurdere modellen.

Swiss Sense matrassen

Swiss Sense heeft verschillende matrassen in productie. De kwaliteit van een matras bepaalt vaak ook de kwaliteit van uw gehele bed of boxspring. Alle Swiss Sense boxsprings hebben verschillende matrassen:

Swiss Sense matras
Swiss Sense Life matras
Swiss Sense Preventum matras
Swiss Sense Royal matras
Swiss Sense Design matras

Swiss Sense prijzen

De Sense 3200 is de goedkoopste boxspring van Swiss Sense. Deze boxspring wordt verkocht vanaf 1810 euro. De duurste boxspring van Swiss Sense komt uit de Design collectie. Dit betreft een zeer luxe boxspring die dan ook een hoge prijs heeft van 9.820 euro.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *