Slaapkamertrends van 2014

Inmiddels zijn we al weer bijna halverwege 2014. De slaapkamertrends van 2014 hebben zich in de afgelopen maanden al getoond. Bij het inrichten van de slaapkamer is het leuk om extra inspiratie en ideeën op te doen. Wil je bij het inrichten van de slaapkamer ook up-to-date blijven, dan kun je inspiratie opdien uit de slaapkamertrends van 2014.

Rust

Een van de trends op het gebied van slaapkamers voor dit jaar is rust. Waar het afgelopen jaar nog erg hip was om de slaapkamer met allerlei opvallende patronen in felle kleuren te decoreren, is dat dit jaar compleet anders. Rust in de slaapkamer wordt gevormd door veel gebruik te maken van neutrale kleuren, hierbij kun je denken aan witte muren in combinatie met andere meubels en woonaccessoires in het wit gecombineerd met andere neutrale kleuren. Ook kun je crèmekleuren, zachte pastelkleuren en grijstinten gebruiken om een neutrale slaapkamer te creëren. Ook wordt er bij deze trend veel gebruikt gemaakt van materialen zoals metaal, hout en glas.

Behang variatie

Met behang kan men op een vrij eenvoudige manier kleur en variatie in een slaapkamer aan brengen. Het mooie van behang is dat je hier niet altijd aan vast hoeft te zitten en de muur weer vrij eenvoudig van een nieuwe laag behang kan voorzien.

Naast het gebruik van behang zien we dit jaar ook veel mensen die ervoor kiezen om een wand met hout te bedekken in de slaapkamer.

Luxe in de slaapkamer

Er zijn veel mensen die van de luxe en het comfort in een hotel kunnen genieten. Wat nou als je deze sfeer ook in je slaapkamer kunt creëren? In 2014 zijn luxueuze slaapkamers helemaal hot! Beeld jezelf een slaapkamer in waar je heerlijk kunt relaxen, waar je met een subtiele verlichting, modern meubilair en een boxspring bed heerlijk tot rust kunt komen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *