Norma bedden

Norma bedden is de oudste beddenfabrikant van Nederland. Al sinds 1884 fabriceert Norma bedden en matrassen. Het bedrijf is opgericht in Oud-Beijerland en later verhuisd naar Boxmeer. Norma fabriceert oa het zogenaamde (zelf ontworpen) Combispring matras, wat bovendien het meest verkochte matras is van het bedrijf.

Norma bedden

Norma produceert en verkoopt 3-4 verschillende boxsprings en een groot aantal matrassen. Hieronder vindt u de verschillende boxsprings van Norma:

Norma Boxsprings

Norma Classic Boxspring: de Norma Classic boxspring is een eenvoudige en basic boxspring.
Norma Linea Ferrara Boxspring: de Norma Linea Ferrara is een luxere boxspring dan de Norma Classic.
Norma New Wave Boxspring: de Norma New Wave boxspring is een zelfzoekende opmaat constructie waarbij het bed continue de juiste ondersteuning geeft tijdens het slapen.

Norma Boxspring combinaties (inclusief matras en topmatras)

Norma Timeless Boxspring combinatie: de best verkochte boxspring combinatie in Nederland is de Norma Timeless. Deze boxspring is speciaal ontworpen voor het 120 jarig jubileum van Norma.
Norma Timeless Novalife Boxspring combinatie: de nieuwste versie van de Norma Timeless boxspring is de Norma Timeless Novalife boxspring combinatie.
Norma Nordic boxspring combinatie: deze combinatie biedt Scandinavische slaapcomfort met een bonellvering en/of pocketvering boxspring met daarop een luxe pocketveringmatras en een extra comfortabele topper.
Norma Nordic Smakfull boxspring combinatie: Norma biedt met de Nordic Smakfull een goedkopere versie van de Norma Nordic. Het bedrijf biedt zodoende aan iedereen de mogelijkheid om het Scandinavische slaapgevoel te ervaren tegen een voordelige prijs.

Norma prijzen

Een Norma boxspring combinatie is verkrijgbaar van 1795 euro. De matrassen van Norma zijn gemiddeld geprijsd. Het goedkoopste matras van Norma is rond de 500 euro.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *