Nieuwe online beddenspeciaalzaak van start

19-05-2013 Amsterdam – Onlangs is er een nieuw initiatief op het gebied van online beddenverkoop gestart: Bedden.nl. De nieuwe website is een initiatief van Bedden.nl BV gevestigd in Amsterdam.

Joyce Caradonna, één van de drie oprichters van Bedden.nl BV, heeft elf maanden aan de ontwikkeling van de site gewerkt: “De website is erg gebruiksvriendelijk wat het voor de bezoeker makkelijk maakt door de website te navigeren en producten te vinden die het beste bij hem past. Wij willen zoveel mogelijk consumenten het gemak bieden en de mogelijkheid geven om tegen eerlijke prijzen bedden en beddengoed aan te schaffen. De producten in de webshop zijn overzichtelijk weergegeven met meerdere images per product en een uitgebreide productbeschrijving en kenmerken.”

Naast bedden, ledikanten en boxsprings, worden er via de webwinkel ook andere slaapkamerproducten aangeboden zoals slaapkamermeubels, matrassen, kussens, dekbedden en bedtextiel. Caradonna: “We leveren zowel producten die we zelf produceren als producten van bestaande leveranciers. Ons assortiment wordt continue uitgebreid met nieuwe hoogwaardige producten tegen eerlijke prijzen”. Het bedrijf pretendeert goedkoper te zijn dan de meeste reguliere beddenspeciaalzaken. “Wij hebben geen voorraden en dure winkellocaties zoals fysieke winkels waardoor onze kosten een stuk lager liggen. Dit merkt de consument aan lager dan gemiddelde prijzen op onze website.”

De levertijd van de grotere producten zoals ledikanten en boxsprings ligt tussen de 3 en 5 weken. Deze producten kunnen wanneer nodig op locatie gemonteerd worden. Kleinere producten zoals dekbedden en kussens worden vaak binnen 1-3 dagen geleverd. Caradonna: “met een paar klikken op de muis heeft een klant een bed aangekocht op onze site. De klant wordt vervolgens op de hoogte over het leveringsproces en hij kan zelfs een voorkeursleverdatum opgeven. Als er vragen zijn, dan is onze klantenservice afdeling elke werkdag telefonisch bereikbaar en emails worden altijd binnen 24uur beantwoord. Ik wil iedereen aanraden om een kijkje te nemen op Bedden.nl.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *