karlsson boxspring

Karlsson boxspring

Zoals veel andere beddenmerken en fabrikanten komt Karlsson ook uit Scandinavie. De Zweedse beddenfabrikant Karlsson staat voor comfort, kwaliteit en ontspanning. De betaalbare Karlsson boxsprings zijn verkrijgbaar bij een groot aantal beddenspeciaalzaken en beddenwinkels in ons land. Karlsson heeft een uitgebreid assortiment boxsprings, kussens en dekbedden.

Karlsson boxsprings

Karlsson biedt zes verschillende boxspring modellen aan die op hun beurt verkrijgbaar zijn in verschillende uitvoeringen qua afmeting, verstelbaarheid, type matras, stoffen en kleuren. Hieronder staan de verschillende Karlsson boxspring modellen vermeld:

– Karlsson Boxspring Arendal (laagst geprijsd)
– Karlsson Boxspring Silkeborg Trend
– Karlsson Boxspring Silkeborg Romantisk
– Karlsson Boxspring Silkeborg Modern
– Karlsson Boxspring Sundsvall
– Karlsson Boxspring Odense (hoogst geprijsd)

Karlsson boxspring prijzen

Karlsson bedden zijn vaak goedkoper dan andere beddenmerken. U heeft al een Karlsson boxspring vanaf ongeveer 900 euro. De duurste boxspring combinatie van Karlsson kost rond de 3200 euro. De prijzen van Karlsson boxsprings, bedden en matrassen kunt u terugvinden op de website van Karlsson. Naast boxsprings en bedden, biedt Karlsson ook complete slaapkamers en slaapkamermeubels aan tegen aantrekkelijke prijzen.

* Let op: de juiste spelling is Karlsson boxspring, niet Karlson boxspring.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *