Ikea bedden

IKEA bedden

Het van oorsprong Zweedse IKEA is de grootste en veruit bekendste meubelketen in de wereld. Ikea is opgericht in 1943 door Ingvar Kamprad. IKEA heeft een extreem groot assortiment meubels en woonaccessoires voor de woonkamer, slaapkamers, keuken, badkamer en tuin. De slaapkamermeubelen inclusief IKEA bedden en IKEA matrassen zijn een populair onderdeel van het IKEA assortiment. Inmiddels heeft IKEA in Nederland 14 vestigingen.

IKEA matrassen

IKEA biedt 4 verschillende matras modellen aan. Alle matrassen van IKEA hebben maar liefst 25 jaar kwaliteitsgarantie en een 90 dagen niet goed garantie wat betekent dat je binnen 90 dagen het matras altijd kunt omruilen voor een ander matras. Ikea biedt de volgende soorten matrassen aan:

– IKEA Polyether matrassen
– IKEA binnenveringsmatrassen
– IKEA Latex matrassen
– IKEA combinatie matrassen

IKEA biedt naast matrassen, ook bedbodems, kussens, dekbedden en bedtextiel zoals dekbedovertrekken en hoeslakens aan. Wanneer u niet een al te groot budget heeft, dan kunt u met IKEA altijd op een relatief goedkope manier uw slaapkamer inrichten. Tot slot biedt Ikea ook boxsprings aan. Hieronder hebben wij alle Ikea boxspring modellen voor u op een rijtje gezet:

IKEA bedden

– IKEA boxspring Sultan Alsvag
– IKEA boxspring Sultan Atloy
– IKEA boxspring Sultan Aksdal
– IKEA boxspring Sultan Atna
– IKEA boxspring Sultan Aukra

IKEA boxspring kopen

Wanneer u een IKEA boxspring wilt kopen, dan kan dat bij 1 van de 14 vestigingen van IKEA in Nederland: Delft, Amersfoort, Amsterdam, Barendrecht, Breda, Duiven, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Heerlen, Hengelo en Utrecht.

Alle IKEA vestigingen hebben een breed assortiment boxsprings, matrassen en bedbodems. Wanneer u besluit een IKEA boxspring te kopen, dan kunt u dat doen in de IKEA winkel. Vervolgens kunt u er voor kiezen om uw boxspring thuis te laten bezorgen of zelf mee te nemen.

IKEA bed en matras prijzen

Een basis matras van IKEA kunt al kopen vanaf ongeveer 60 euro. IKEA matras prijzen kunnen vervolgens oplopen tot 700 euro voor een tweepersoons matras. De kosten voor een IKEA bed onderstel kan variëren van 100 euro tot 600 euro.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *