Bed van de toekomst

Het bed van de toekomst

Het klinkt heel spannend en dat is het ook een beetje. Op het gebied van bedden is er namelijk maar weinig échte innovatie. Natuurlijk wordt er veel verbeterd op het gebied van lig- en slaapcomfort, zodat u kunt genieten van een optimale nachtrust. Maar echte vernieuwingen zien we maar zelden op de beddenbranche. Totdat in opdracht van een stoffenontwikkelaar het bed van de toekomst ontwikkeld werd.

Dit vernieuwende bed is onlangs geïntroduceerd op de grote meubelbeurs in Keulen. Laten we beginnen met het ‘saaie’ hoofdbord. In dit bed is het hoofdbord namelijk een geluidsdichte ruimte waar een soort lichttherapie in verwerkt is. Ook absorberen de stoffen al het geluid, waardoor u rustig kunt slapen.

bed van de toekomst

Dat niet alleen, het zorgt er ook voor dat uw partner niet gestoord wordt als u geluid maakt in uw slaap. In het bed is ook de beste soundtechnologie van Bose geplaatst, zeker niet de minste zullen we maar zeggen. Ook kan de led verlichting van de lichttherapie aangepast worden naar eigen voorkeur. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een zachte gloed als u in slaap valt, of een fellere gloed om natuurlijk wakker te worden.

Heeft u een lange en stressvolle dag achter de rug? Dit bed geeft u een heerlijke massage. En dit alles wordt allemaal geregeld via een handige app. Geen vervelende knopjes, maar alles in één applicatie. Op dit moment is het bed van de toekomst al verkrijgbaar in Nederland en Duitsland. Het wordt momenteel enkel op een paar plaatsen verkocht, om te kijken of het ook echt aanslaat bij het grote publiek. U betaalt er natuurlijk wel wat voor, maar dan heeft u ook wel wat!

Denk als aanvulling ook eens aan een dekbedovertrek bij textielwereld

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *