Hastens bedden

Het oudste beddenbedrijf uit Zweden heet Hastens en bestaat al meer dan 150 jaar. Hastens is van oorsprong een familiebedrijf en is ooit begonnen als producent van paardenzadels van paardenhaar. De hoogwaardige Hastens boxsprings zijn stuk voor stuk handgemaakt van natuurlijke materialen. Bovendien hebben de bedden van Hastens het milieukeurmerk de Zwaan, Öko-Tex en de kwaliteitstesten van Möbelfakta. Hastens is actief in maar liefst 35 landen.

Hastens boxsprings

Hastens biedt 3 verschillende handgemaakte boxsprings aan in verschillende kleuren, hardheden en afmetingen. Daarnaast kunnen de Hastens boxsprings worden uitgebreid met een hoofdsteun en Hieronder staan de 3 verschillende typen boxspring bedden van Hastens:

– Hastens Supreme II: de Hastens Supreme ll heeft een dubbel gepatenteerd veersysteem en is verkrijgbaar in de hardheid soepel, medium, stevig en extra stevig.

– Hastens Excell ll: de Hastens Excell ll staat bekend om het gebruik van natuurlijke materialen en het dubbel gepatenteerde veersysteem.

– Hastens Marquis: de meest natuurlijke versie van alle Hastens boxsprings is de Hastens Marquis. Het grote voordeel aan de natuurlijke materialen is dat het lichaam gedurende de slaap goed wordt gevolgd en dat er een uitstekend klimaat wordt ervaren.

Hastens bed en boxspring prijzen

De Hastens boxsprings hebben verschillende prijzen. Een Hastens boxspring is verkrijgbaar vanaf 1600 euro. De duurste boxspring van Hastens is een ronde boxspring en kost maar liefst 23.000 euro.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *