De oplossingen voor logees

Niets is leuker dan familieleden of vrienden op bezoek krijgen die je al lange tijd niet meer gezien hebt. Vaak zie je deze mensen lange tijd niet, omdat ze van ver weg komen. Was vroeger Groningen of Limburg ver weg, tegenwoordig is een vriend die overkomt uit Engeland of Amerika de normaalste zaak van de dag. Het enige probleem is vaak een slaapplaats voor zulke gasten. Veel mensen hebben eventueel een logeerkamer of extra bed tot hun beschikken. Er zijn echter ook genoeg mensen die geen of niet genoeg logeerkamers of logeerplaatsen ter beschikking hebben. Voor deze mensen een aantal oplossingen op een rijtje.

Luchtbed

Allereerst is er natuurlijk het aloude luchtbed dat u kunt gebruiken. Naast het normale luchtbed, dat door zijn bobbels meestal niet als extreem comfortabel wordt ervaren, zijn er tegenwoordig ook luxe indoorbedden. Deze bedden zijn qua stevigheid niet geschikt om outdoor te gebruiken, maar kunnen indoor wel het comfort bieden dat u een logee wilt geven. Naast opblaasbare luchtbedden zijn er zelfs opblaasbare slaapbanken, deze slaapbanken kunnen dus gebruikt worden als bank om te zitten en kunnen vervolgens uitgeklapt worden om te gebruiken als bed.

Slaapbank

U kunt ook overwegen een gewone slaapbank in uw kamer te zetten. Deze banken zijn comfortabel te gebruiken als zitplaats en zullen ook niet opvallen binnen de rest van uw interieur. Als u echter slaapplaatsen nodig heeft, kunt u de slaapbank uitklappen en heeft u een of zelfs twee extra slaapplaatsen tot uw beschikking.

Vouwbed
Vouwbed

Vouwbedden

Mocht u een extra kamer hebben met extra ruimte, dan kunt u het gebruik van een vouwbed overwegen. Een vouwbed is een dun bed, dat opgeklapt kan worden als het niet gebruikt wordt, waardoor het gemakkelijk op te bergen is. Als het het bed wilt gebruiken, kunt u het uitklappen en klaarzetten als logeerbed. Omdat de bedden opgevouwen worden, is de ondersteuning van het bed niet optimaal en wordt er ook vaak gebruik gemaakt van extra dunne matrassen (circa 10 centimeter). Dit maakt het vouwbed slechts geschikt als logeerbed en is het niet aan te raden dit bed te gebruiken als regulier bed.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *