Auping bedden

Auping is kwalitief hoogstaand Nederlands beddenmerk en fabrikant. Auping produceert al sinds 1888 bedden en matrassen en in 1998 kreeg Auping het predikaat Koninklijk. De bedden en matrassen van Auping worden gefabriceerd in een Auping fabriek in Deventer waar ook het kantoor is gevestigd. Auping staat bekend om de hoogwaardige kwaliteit en daarom levert Auping zelfs ook bedden en matrassen aan het koningshuis.

Auping matrassen en bedden collecties

Auping staat al jarenlang bekend om de aandacht die ze schenken aan de kwaliteit van matrassen en bedden. De keuze voor een matras hangt dan ook samen met de keuze voor een model Boxspring. De productlijnen van Auping verschillen in design, materiaal, bedbodem en matras.

Auping boxsprings:

Auping Dublin en Dublin Maximimus, Auping Dublin Denim, Auping AVS Monaco, Auping Tozza, Auping Lucce, Auping Boxton, Auping Superbox en Auping Kiruna.

Auping matrassen:

Auping Inizio matras, Auping Adagio matras, Auping Cresto matras, Auping Maestro matras en Auping Vivo matras.

Prijzen van Auping bedden

De hoogwaardige Auping bedden, boxsprings en matrassen behoren tot het hoogste en duurste segment. Auping boxsprings zijn bijvoorbeeld geprijsd tussen 1.995 euro 4.995 euro. Elektrische uitvoeringen zijn nog hoger geprijsd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *